CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 1 October 2011

After 3 Years

aik da lepas konvo, da senyap ye dafive?
oOOh tidak, dafive disiniiiiiii
mali mali moh moh skodeng blog dafive lagi!
bukan dafive da xnak update blog, ataupun bukan kerana da habis U,U?? so mesti korang ingat kitorang da xde menda nak update aktiviti harian kami kan....kan kan? aish! xbaik oOO...
doakan semoga persahabatan ini kekal utuh selama-lamanya...tau tau...kang nanti korang rendu nak dengar berita dafive lagi....hak hak bajet pemes eh DAFIVE???
skang ni aktiviti dafive sangat2 buzy...why? yela pas konvo ni da xde penaja nak taja we ol melainkan we ol kena taja diri sendiri..hek hek hek...sebab tu la, ade antara dafive ni sebok jadik cekgu ganti la, sebok pegi intebiuw la, sebok online cari keja la, sebok sambung belajo la, sebok carik tajuk tesis la...semua sebok la...
so ini beberapa bingkisan gambar sekitar konvo dafive yang i ade sekadar untuk tatapan kepada yang xdapat hadir...ceh! adiah dabel!







jumpa lagi

nantikan kisah baru kami sebagai graduan Ijazah Sarjanamuda Sains (kepujian) Matematik...
gud luck dafive!
dan
gud luck kepada semua terutamanya mathematicians ukm 2011

disini jua pertemuan dan keakraban itu terjalin
UKM

1 MenGarut:

faz said...

like like like..
thanks iza sudi update...:)
gud luck da four..
dpt gaji, jgn lupe faz di sni..sob3

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...